Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal

ellátásbiztonság • megfizethetőség • életminőség

hu
en
A fogyasztó nem maradhat magára. A MEKH ezért vizsgálja a szolgáltatások minőségét, folyamatosságát, az energiaszolgáltatók ügyfél-kiszolgálásának színvonalát, alkalmazott eljárását.

Energetikai audit: segédlet a szakmai gyakorlat igazolásához

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal az energetikai auditálási tevékenység folytatása céljából bejelentést tenni kívánó személyek tájékoztatására, a bejelentéshez kapcsolódó – az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvényben és a törvény végrehajtásáról szóló 122/2015. (V. 26.) Korm. rendeletben meghatározott – követelmények közül a szakmai gyakorlat megfelelő igazolása érdekében útmutatót állított össze.
2016. január 11.

Az útmutató címe: „Segédlet a szakmai gyakorlat megfelelő igazolásához az energetikai auditálási tevékenység folytatása céljából tett bejelentések esetén”

A tájékoztatóban az egyes fogalmak és jogviszonyok értelmezéséről, a szakmai gyakorlat igazolásául szolgáló dokumentumok formai és tartalmi követelményeiről, az időtartam meghatározásáról olvashatnak az érdeklődők.

A Hivatal jelen tájékoztató útján kívánja elősegíteni az energetikai auditori kérelmek benyújtását.

Letölthető dokumentum:
Segédlet a szakmai gyakorlat megfelelő igazolásához az energetikai auditálási tevékenység folytatása céljából tett bejelentések esetén (PDF / 382 KB)

mekh.hu